Софи Маринова и Гринго се отдадоха на романтичен меден месец

...
Софи Маринова и Гринго се отдадоха на романтичен меден месец
Коментари Харесай

Гринго и Софи изчезнаха! Вижте къде се покриха СНИМКА

Софи Маринова и Гринго се отдадоха на сантиментален меден месец в Гърция. Двойката е на воаяж из южната ни съседка, а новоизпеченият брачен партньор даже заведе жена си на странствуване с пиратски транспортен съд.

Гринго изненада обичаната си с почивка в Солун, където даже я качи на корабче, написа „ Телеграф ”. А Софи Маринова показа фотоси от пътешествието, както и сантиментално пояснение в обич, което разгласява в обществените мрежи.

" Благодаря ЛЮБОВ МОЯ за прелестния подарък. и си моето през днешния ден и всяко мое на следващия ден. " „ Знаех от мига, в който те срещнах, че има нещо в теб, от което се нуждая. Оказа се, че не е нищо в теб. А си просто самият ти…„ Ти си моят единствен избор, тъй като никой не ме прави толкоз благополучен, колкото ти “. Благодаря, че се стараеш! Благодаря, че ставаш все по-добър!

Благодаря, че ме оценяваш! Благодаря, че ме обичаш и в стихии, и в слънце, и в дъжд!

Благодаря, че даже за момент не се отхвърли от мен, от нас, от любовта!

Благодаря ти, че ме обичаш, ей по този начин, без причина, не по табиет, от сърце!

Благодаря ти за всичко, обич моя! Не желая друго, единствено да си пожелая цялостен живот да те имам, с цел да ти благодаря! "

Влюбената двойка ще прекара най-малко седмица в Гърция, след което се чака да се приберат в България. Двамата към този момент работят и за наследници, като младоженците неколкократно споделиха, че желаят да имат най-малко 2 деца.

След няколко седмици Софи отпътува и на турне в Съединени американски щати.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР