Софи Маринова е била ограбена от доскорошния си съпруг Тодор

...
Софи Маринова е била ограбена от доскорошния си съпруг Тодор
Коментари Харесай

Софка – пребита и ограбна от Гринго, преди да го зареже

Софи Маринова е била ограбена от досегашния си брачен партньор Тодор Давидов – Гринго преди следващата им разлъка, написа " Уикенд “. Отскоро Софка и мускулестият мачо още веднъж са разграничени, а съгласно светската мълва Гринго към този момент си има нова интимна тръпка – знойна перничанка без сериозна специалност, само че с две деца от първия си брак.

Близки до Софи Маринова описват, че попфолк звездата е събрала сили да изгони за следващ път съдбовния мъж преди към месец, откакто Гринго ошушкал без знанието й златни украшения и полезности от вкъщи й в Етрополе. Наглата кражба била открита съвсем незабавно от Софка, а възлюбеният й индиферентно си признал за закононарушението. Според нелепото му пояснение, златните полезности на Софи били заложени за няколко месеца при лихвари, защото му трябвали пари за спекулация, от която щял да изкара тройно повече.

„ След кражбата Софи е пробвала да заплаши Гринго, че ще го рапортува на полицията, само че това единствено е влошило нещата. Онзи още веднъж й е протегнал ръка, а по-късно си е събрал багажа и е напуснал къщата й “, споделят потресени другари на Софи Маринова. Именно затова ромката беше със счупена ръка. Наплашената от насилието фолк звезда в последна сметка е предпочела да не подава сигнал за обира в Министерство на вътрешните работи и твърдеше, че е потърпевша при фамилна акцидент. За да не помни за следващото оскърбление, нанесено й от Гринго, Софи Маринова отпраши на отмора към Малдивите дружно със сина си Лоренцо и сътрудниците си Преслава и Константин. Мургавата фолк звезда се зарича, че повече няма да се върне при Тодор Давидов, въпреки неведнъж да е престъпвала клетвите си във връзка с неприятния Гринго. Софи и Тодор Давидов се ожениха при започване на 2019 година на обилна сватбена гала с 250 посетители, само че бракът им продължи единствено 5 месеца, преди да бъде разтрогнат по взаимно единодушие от съда в Етрополе. До развода им се стигна след поредност от побои, нанесени на фок певицата от Гринго, при един от които ръката на Софи бе счупена и тя дълго време бе гипсирана. След развода им обаче Софи Маринова още веднъж се събра с нападателния ром, а единствено през последната година двамата на два пъти се събираха и разделяха.

Това лято изпълнителката на „ Стари рани “ ходеше на участия без Гринго, придружавана само от сина си Лоренцо. Все отново през август Софка и татуираният мургавелко от Айтос за малко възкресиха връзката си, преди да се стигне до обира на златните й украшения, съпроводен от следващия побой. Приятели на Софи Маринова са на мнение, че фолкаджийката е развила стокхолмски синдром от Гринго. Според думите им, Тодор Давидов употребявал като банкомат певицата и постоянно й кръшкал безогледно с други дами. „ Софи е похарчила стотици хиляди левове за Гринго, изхранва го от години и покрива комарджийските му задължения. За признателност този мангасар я биеше като барабан “, гневят се на Тодор Давидов околните на мургавата фолк звезда. Бурната обич сред Софи Маринова и Григно стартира през 2016 година, а единствено година след началото на връзката им мачото беше задържан и тикнат в пандиза за 10 месеца поради изнудване.

Гринго бе закопчан след опит да прибере със закани 50 000 лв. от айтоския търговец Асен Атанасов – Ариф, който бил заплашван по телефона, че в случай че не даде парите, ще очистят него и фамилията му. Първоначално Ариф пренебрегнал заканите, само че сезирал полицията, откакто някой стрелял с револвер по къщата му. Това лято Гринго още веднъж бе арестуван за денонощие в Айтос, откакто полицията нахлу в родната му къща измежду нощ. Според обясненията на Тодор Давидов, той бил натопен, че има нелегално оръжие и голям брой румънски СИМ карти, само че при обиска в дома му полицията не разкрила нищо. Според осведомени, Гринго е бил обвинен, че взе участие в незаконна тайфа, занимаваща се с телефонни измами.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР