Софи Маринова би шута на Гринго само два дни след

...
Софи Маринова би шута на Гринго само два дни след
Коментари Харесай

Софка би шута на Гринго!

Софи Маринова би шута на Гринго единствено два дни откакто сподели, че го чака да се върне от ареста и да я прегърне, разбра HotArena.

Чакам Гринго да излезе от ареста, с цел да вършим секс. В момента имам мъж и това е Гринго. И Гринго си има жена и това е Софка “, рече тогава самата Софи Маринова пред ПИК във връзка появилите се клюки, че към този момент е с ново гадже в живота. Два дни по-късно обаче нито тя, нито Гринго желаят да се виждат. Маринова си взе сина Лоренцо и заживя при родственици в Етрополе. А съгласно осведомени Гринго бил гневен в ареста, че гаджето му прави концерт, до момента в който той е на топло.

Софка още е подвластна на еуфорията от концерта, с който на 9 декември в зала „ Арена Армеец “ отпразнува собствен певчески празник. Софка е първата попфолк певица, която прави независим концерт в най-голямата зала у нас. Чак на втората й ария видяла и се е успокоила, че залата е цялостна, писа „ Телеграф “.

Колкото до неналичието на секс до момента в който Гринго е в пандиза, Маринова споделя, че преди него е била сама близо 5 години и самоконтролът не й е непознат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР