Софи Хинчлиф, известна като последователите си като г-жа Хинч“, е

...
Софи Хинчлиф, известна като последователите си като г-жа Хинч“, е
Коментари Харесай

Опитахме тези персонализирани подаръци и те ни развълнуваха толкова много за NOTHS x Mrs Hinch

Софи Хинчлиф, известна като почитателите си като „ госпожа Хинч “, е гуруто на доста притежатели за препоръки и трикове за разчистване. Само преди седмици тя пусна втората си сбирка с Fairy, Febreze, Flash и Lenor, пускайки набор от домашен почистващи артикули със зимни аромати.

Сега инфлуенсърката в обществените медии влезе в своя Instagram, с цел да разгласи чисто ново съдействие с търговеца на дребно за дарове Not On The High Street.

Сътрудничеството излезе нескрито, откакто брачният партньор й, Джейми Хинчлиф, й направи сърдечен подарък за годишнината от сватбата от онлайн марката. Докато характерният подарък за юбилея на кутията със фотоси от София Виктория Джой сега е разпродаден, можете да пазарувате сходен персонализиран изскачащ фотоалбум от Oakdene Designs.

Въпреки че към този момент акцията се пази строго в загадка, NOTHS споделиха, че: „ Случва се нещо вълнуващо “ и можете да се регистрирате тук, с цел да бъдете „ първите, които ще научат по какъв начин госпожа Хинч поддържа не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР