СОФ Кънект, операторът на летище София, обяви старта на зимното

...
СОФ Кънект, операторът на летище София, обяви старта на зимното
Коментари Харесай

Летище София обяви богата чартърна програма в зимното разписание

СОФ Кънект, операторът на летище София, разгласи старта на зимното разписание на столичния аеропорт на 29 октомври.

През зимните месеци и тази година летище София ще има необятна чартърна стратегия, както към топли дестинации, по този начин и полети от така наречен „ ски “ чартъри.

За феновете на топлото време българската самолетна компания European Air Charter има декларирани полети до Хургада в Египет, както и до още един курортен град ситуиран на брега на Червено море – Акаба в Йордания. Превозвачът ще извършва чартърни полети и до италианската столица – Рим. До Хургада пасажерите от летище София ще могат да стигнат и с още една самолетна компания BH Air, които ще летят и до египетската столица Кайро.

Заявените „ ски “ чартъри през този зимен сезон са от Дъблин, Манчестър, Белфаст, Бирмингам, Нотингам, Нюкасъл и Бристол.

През зимното разписание тази година ще се извършват полети до над 90 дестинации от над 30 постоянни и чартърни самолетни компании. Най-много слотове за зимния сезон все още имат самолетните компании Ryanair; Wizz Air и националния транспортьор Bulgaria Air.

СОФ Кънект, операторът на столичния аеропорт, продължава своята политика за привличане на нови самолетни компании и прибавяне на честоти, както по съществуващи дестинации, по този начин и по договарянето на нови направления. Това е част от тактиката за увеличение на въздушната съгласуваност на българската столица като част от цялостната тактика за развиване на летището.

 

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР