Содата за хляб е универсална съставка, която хората използват за

...
Содата за хляб е универсална съставка, която хората използват за
Коментари Харесай

Използвах содата по този начин и се подмладих с 10 години за минути

Содата за самун е универсална съставна част, която хората употребяват за всичко, като се стартира с разчистване, козметични процедури до възстановяване на цялостното здраве. Освен това, содата за самун може да избелва облеклата ви, да чисти миризми, да освежава килимите и да почиства разнообразни типове повърхности. Въпреки това, доста малко хора знаят, че содата може да направи чудеса за вашата кожа и коса.

Ето основните предимства:
Бели зъби

Проверете етикета на избелващата паста за зъби във вашия дом – тя би трябвало да съдържа сода. Когато се смесва с водороден прекис, содата може дейно да избелва зъбите ви, само че не я използвайте постоянно, защото може да повреди емайла на зъбите ви. Достатъчно е един път седмично.

Елиминира акнето

Содата за самун е отлично естествено средство за лекуване на пъпки и акне – просто го смесете с вода, с цел да приготвите пастата, по-късно я нанесете върху засегнатите области и оставете да изсъхне, преди да я измиете с топла вода.

Омекотява кожата

Содата за самун може да направи кожата ви супер мека. Просто я смесете със сапун и вода и поставете сместа върху ръцете си, след което оставете да изсъхне и изплакнете с топла вода.

Елиминира неприятния аромат на тялото

Напълнете ваната с вода и прибавете чаша сода за самун. Правете тази баня два пъти седмично, с цел да премахнете всички бактерии по кожата и да премахнете неприятната миризма на тялото си.

Освежава дъха

Ментата не може да ви помогне при положение на неприятен мирис, само че содата може. Добавете чаена лъжичка в чаша вода и разбъркайте добре, по-късно изплакнете с разтвора устата, с цел да изчистите всички бактерии, причиняващи неприятен мирис.

Почиства ноктите

Смесете содата и водата в съответствие 3: 1, по-късно поставете пастата върху ноктите и изплакнете добре. Това съвършено ще почисти ноктите ви и ще омекоти кожичките.

Почиства косата

Шампоаните и балсамите в никакъв случай не работят както са рекламирани и могат съществено да повредят косата и скалпа. За благополучие, содата за самун може да очисти скалпа – използвайте я един път месечно, с цел да настройките равнищата на pH на скалпа и да подобрите качеството на косата си.

Елиминира несъразмерната пот

Содата за самун е отличен натурален дезодорант. Смесете го с няколко капки от обичаното си етерично масло и нанесете малко в региона на подмишниците, с цел да елиминирате бактериите и да премахнете миризмата. Тази примес работи отлично и ще ви поддържа свежи за часове.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР