Сочните устни са задължителни за всяка инфлуенсърка Зорница от Игри на

...
Сочните устни са задължителни за всяка инфлуенсърка
Зорница от Игри на
Коментари Харесай

Направи завой на 180 след Игри на волята! Вижте тунингован...

Сочните устни са наложителни за всяка инфлуенсърка

Зорница от " Игри на волята " не впечатли изключително феновете с ум, нито с хубост. След края на формата е решила да поправи това. Е, най-малко що се отнася до втората част.

В шоуто Зори наподобява като напълно нормално момиче, само че след финала на " Игри на волята " го раздава като същинска кифла. Силният грим и екстеншъни са единствено дребна прибавка към новата визия на Зори. От няколко дни тя се разхожда със супер огромни джуки, които си е направила на облага. 

 



Инфлуенсърската специалност явно блазни Зорница, защото реши да си уголеми джуките, само че без да заплаща. Тя сподели резултата и тагна в обява експертът, който е приключил тази работа. Фенове на шоуто и на Зорница са безапелационни, че е прекалила с хиалурона в джуките си и я поучават повече да не го прави. 

Тя пък е безапелационна, че би си тунинговала цялото тяло. Явно чака подобаваща оферта за бартер, защото не тя е победител в " Игри на волята " и няма такива средства, че да пръска по пластични хирурзи, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР