Соченият за убиец на Димитър от Цалапица Ранел Бизюрев даде

...
Соченият за убиец на Димитър от Цалапица Ранел Бизюрев даде
Коментари Харесай

Рангел Бизюрев за убийството в Цалапица: Митко падна на земята и каза: Спри, много лошо ме удари

Соченият за палач на Димитър от Цалапица Ранел Бизюрев даде пояснения пред съда в Пловдив където стартира делото за тежкото закононарушение.

 

Пред правосъдния състав Рангел описа, че през обществените мрежи двамата с Димитър си уговорили среща след разменени обидни думи. На срещата Бизюрев отишъл с единия близнак - Борислав Динков. Спорът сред младежите прераснал във физическа кавга и Бизюрев блъснал Димитър - 4 пъти в торса и веднъж в корема. Митко паднал и се блъснал в дърво, като споделил: " Спри, доста неприятно ме удари ".

 

Бизюрев и Динков си тръгнали с автомобила си, само че малко по-късно Рангел се върнал да ревизира положението на Митко и го разкрил неподвижен на към 20 метра на мястото на спора. Бизюрев даде и в детайли изложение по какъв начин са изхвърлили телефона на Димитър, качили са тялото му в колата и са го заровили.

 

В началото на съвещанието близнаците Борислав и Валентин Динкови, които са упрекнати за помагачество при убийството, отхвърлиха да дават пояснения. В залата ще бъдат разпитани голям брой очевидци, измежду които младежи от селото, които са били наоколо до мястото, както и редица специалисти и психолози.

 

Междувременно близки и познати на Димитър Малинов организираха митинг пред постройката на пловдивската прокуратура.

 

Днес стана ясно още, че Рангел Бизюрев е бил осъждан за владеене на опиати още когато е бил 20-годишен. Делото продължава и сега.

 

Източник Българска национална телевизия

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР