Соченият за близък приятел на един от президентските съветници шеф

...
Соченият за близък приятел на един от президентските съветници шеф
Коментари Харесай

Любим на Радев дупнишки полицай напуска системата?

Соченият за непосредствен другар на един от президентските съветници началник на Столична дирекция на вътрешните работи Калоян Милтенов считал да напусне въобще системата на Министерство на вътрешните работи. А повода била в неналичието на допирни точки с новото управление отпред на ведомството на " Шести септември ". 

Клоян Милтенов е българска служител на реда, старши комисар, шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи от 28 юни 2021 година

Влиза в системата на Министерство на вътрешните работи през 1999 година като шпионин в 4-то РПУ в София. След това поредно е шеф на група „ Икономическа полиция “, шеф на бранш в отдел „ Икономическа полиция “, заместник-началник на 3-то РПУ в София, шеф на 3-то РПУ, а от 2017 до 2019 година е шеф на 1-во РПУ в София. От 14 октомври 2019 година е шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол, а от 2020 година е заместник-началник на отдел „ Икономическа полиция “ в Главна дирекция „ Национална полиция “. От 28 юни 2021 година е шеф на Столична дирекция на вътрешните работи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР