Соченият от МВР за грабител №1 у нас Иван Цанков-Турчина

...
Соченият от МВР за грабител №1 у нас Иван Цанков-Турчина
Коментари Харесай

Само във Фрог: Турчина сменил три коли, преди да го гепат след въоръжения грабеж на „Илиянци”

Соченият от Министерство на вътрешните работи за изедник №1 у нас Иван Цанков-Турчина е сменил три коли, откакто с групата си отмъкват от арабски търговец близо 100 000 лева пред столичния пазар „ Илиянци ” в понеделник към 16 часа. Това разкриха за Фрог нюз проверяващи. Освен него, в ареста са натикани още трима души, известни в ъндърграунда като Мишо Коня и Митко Черния и различен техен сподвижник. Бандата причаква жертвата си с краден бус. Препречва пътя на предприемача, който излизал от пазара с колата си и с дневния оборот. След това слизат и с бухалка чупят стъклото на возилото, пръскта арабина със спрей и взимат плика с парите. Престъпниците зарязват буса, качват се в черен джип и отпрашват към столичния квартал „ Люлин”.

Оттам насетне ченгетата потеглят по петите им. След продължителна гонка, засичат бегълците с трета кола на пресечката на бул. „ Сливница” и ул. „ Панчо Владигеров”. При претърсването в колата са открити шапките и маските, употребявани за осъщественото закононарушение, оръжия, измежду които военен револвер, автомат „ Калашников “ със заличени номера, голям брой муниции и електрошок.

За последно името на Турчина влезе в престъпните летописи през февруари т. година откакто прави две обири и обир. Според полицейски източници той е един от най-големите ортаци на Антон Петров-Хамстера, обвинен по делото „ Октопод”. Иван Цанков се отличава с изключителна грубост, защото при нападенията вади револвер, връзва хората и ги изтезава, безапелационни са проверяващите. Има данни, че групите му правят набези в цялата страна, в това число и в Гърция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР