Сочен задочен спор тече между бившият шеф на Стратегическия съвет

...
Сочен задочен спор тече между бившият шеф на Стратегическия съвет
Коментари Харесай

Бившият шеф на кабинета на Радев разкри всичко за Атанас Пеканов, президентът е бесен

Сочен неприсъствен спор тече сред някогашният началник на Стратегическия съвет на Румен Радев Калоян Методиев и някогашният длъжностен вицепремиер Атанас Пеканов.
Пеканов разгласи по Българска национална телевизия, че не се вижда като партиен строител и деен политик сега. „ Аз се занимавам с други работи, по-скоро технократски “, сподели той. Пеканов отхвърли към този момент да влиза в борбата за евродепутат, само че разгласи, че в този момент делегацията на Българска социалистическа партия в Екологичен потенциал е най-хубавата.
„ Няма такава листа сега, само че това което липсва е прогресивна лява партия. Сега Нинова ще ги изгони, с цел да си постави някой консултант, да вземем за пример Калоян „ Как-се-казваше “, който какво ще прави в Европа, никой не го познава там “, разгласи Пеканов по националната телевизия.
Калоян Методиев не остана задължен и устойчиво „ нахрани “ някогашния си съидейник.
„ Обадиха ми се, че Пеканов ме разисква и се прави, че не ми знае семейството по Българска национална телевизия. Калоян еди кой си. Много добре я знае. Бях ръководител на Стратегическия съвет на президентството, където същия Пеканов беше редови член. И СВ-то му би трябвало да е някъде при мене. Мога да му изкарам и указа, с цел да му опресня паметта. И номерата дето ги въртеше да пие кафета с членовете един по един „ скрито “, с цел да си прави лоби и опит за прелом на предходния ръководител “, отвърна Методиев.
„ Омръзна ми всякакви зализани стартъп артикули, които идват от чужбина да поучават, да си мислят, че всичко им се поставя по право и да се вършат на забавни. С някакъв стаж в чужбина и една стипендия от Българска народна банка си станал длъжностен вицепремиер на 20 години. Лична отговорност носиш да сме последната страна в Европейски Съюз, която не си получи парите по ПВУ (другите страни от дълго време си ги изхарчиха), тъй като не си управлявал и един човек преди да станеш стопански вицепремиер. Икономист без ден стаж в действителната стопанска система. Обикаляш кафенетата да те предложения някой да оглавиш нещо и най-после се опитваш да си правиш ПР на непознат тил. Много е неприятно на 20 години да те качи асансьора без да стопира по етажите. Губиш визия за живия живот и действителността “, написа още Методиев във Facebook.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР