Сочен от МВР за бандит, който е бил задържан 27

...
Сочен от МВР за бандит, който е бил задържан 27
Коментари Харесай

Бабичката се вряза челно в организатор на гонки

Сочен от Министерство на вътрешните работи за престъпник, който е бил арестуван 27 пъти за автокражби, кражби на жилища и точене на карти, се натресе с джипа си БМВ в лекия автомобил на уредник на гонки. Инцидентът стана в четвъртък следобяд в столичния кв. „ Орландовци ”, написа „ Телеграф ”. "Елате да отразите по какъв начин един ром, който от години събира коли на бул. „ Ботевградско шосе”, с цел да се състезава с тях с оранжевото си беемве, се блъсна в мен. Той даже няма брошура, а в този момент пробва да извърти нещата по този начин, все едно татко му е карал”, потърсил вестника минути след конфликта Илиян Димитров, прочут с прякора Бабичката.

На място обаче от "Пътна полиция " бяха безапелационни, че отговорен за злополуката е Илиян. „ Карал е по улица „ Мара Бунева”, видял синьото БМВ „ петица” на Албен Константинов, нахлул в насрещното и го блъснал съвсем челно”, безапелационни са от столичния КАТ.

Затова ченгетата написаха акт на Бабичката за причиняване на пътнотранспортно произшествие. Въпреки че Албен, който е от ромски генезис, пък твърди, че не е бил зад кормилото на блъснатия баварец, също ще би трябвало да заплаща санкции и има възможност да влезе в пандиза след случая.

Причината е, че близо 10 другари на Димитров са безапелационни, че Константинов е бил зад кормилото, а той е с условна присъда за шофиране без удостоверение за правоуправление.

Той признава, че допреди три години всяка седмица провел гонки на бул. „ Богевградско шосе” в София. Вече обаче не го прави. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР