Собствениците на заведения в Стара Загора и техните служители, излязоха

...
Собствениците на заведения в Стара Загора и техните служители, излязоха
Коментари Харесай

Собствениците на заведения в Стара Загора скочиха срещу COVID мерките

Собствениците на заведения в Стара Загора и техните чиновници, излязоха на митинг пред Областната администрация в града, против новите ограничаващи ограничения против разпространяването на ковид, заяви " Нова телевизия ".

Те упорстват да бъде анулирано ограничаването за работа до 22:00 часа и до 50% от потенциала на заведенията.

По думите на протестиращите сектора е пред колапс. В пъти по-високите сметки за ток, зелените документи, неналичието на клиенти обричат доста от заведенията на банкрут.

Собствениците споделят, че не се знае още какъв брой могат да устоят. Налага им се да употребяват спестените пари от предходните месеци, с цел да покрият разноските за заплати на личния състав, осигуровки, Данък добавена стойност и всичко, което е нужно. Ако продължат работа при сегашните условия няма да устоят още дълго.

Припомняме, че ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов съобщи, че заведенията ще продължат да работят и след 22:00 часа в символ на митинг против рестриктивните мерки. Той добави, че ресторантьорския бизнес е с най-вече имунизирани, а е лимитиран най-вече от противоепидемичните ограничения.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР