Собствениците на Wrexham в Холивуд Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени

...
Собствениците на Wrexham в Холивуд Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени
Коментари Харесай

Wrexham направи съобщение за стадиона, за да спести ружовете на Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени

Собствениците на Wrexham в Холивуд Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени получиха коледен подтик под формата на съвета, разрешил откриването на новата им краткотрайна естрада.

След като затрудненията с построяването на нова естрада на Коп провалиха обещанието им тя да бъде подготвена за началото на идващия сезон, Рексам се обърна към концепцията за създаване на краткотраен край. Но клубът не беше сигурен дали ще успее да извърши обещанието да построи и това до 23 декември.

Рексам показа в сряда, че трудностите към момента би трябвало да бъдат преодолени, в това число придобиването на лиценз от управляващите за продажба на билети за тяхната краткотрайна естрада на хиподрума. Тревожно е, че те също по този начин не знаеха времевата рамка, в която това да се случи, евентуално в допълнение забавяйки второто си заричане за модернизиране на стадиона до гореспоменатата дата.

В четвъртък обаче Рексам се обърна към обществените медии, с цел да удостовери, че те получиха лиценз за продажба на билети за краткотрайната естрада,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР