Собствениците на три от най-големите футболни клубове у нас -

...
Собствениците на три от най-големите футболни клубове у нас -
Коментари Харесай

Футболните босове говориха с Борисов не за ТВ правата, а за феърплея

Собствениците на три от най-големите футболни клубове у нас - Георги Домусчиев на " Лудогорец ", Гриша Ганчев на ЦСКА и Васил Божков на " Левски " се срещнаха с министър-председателя Бойко Борисов.

Той ги предложения в своя кабинет в Министерски съвет малко преди 11:00 ч. На нея участваха още президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, основният прокурор Сотир Цацаров и министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Според участниците, дни преди старта на сезон 2019/2020 в Първа професионална лига, те са разискали феърплея в шампионата и опита за напън върху съдиите, макар че се очакваше тематика на диалога да бъдат и ТВ правата.
Гриша Ганчев: Разбрахме се да победи най-хубавият (ВИДЕО) Собственикът на ЦСКА приказва след срещата при Бойко Борисов
Пред bTV Гриша Ганчев съобщи, че са се разбрали " най-хубавият да победи ". Самият Борислав Михайлов сподели, че той не знае да има напън върху реферите на мачове от българското състезание.

Инициативата на Борисов за среща идва в разгара на огромен скандал в българския футбол.
Боби Михайлов: Никой не ми е звънял за напън над съдиите "Няма спор на ползи за ТВ правата ", сподели шефът на Българския футболен съюз
В четвъртък ЦСКА изпрати ултимативно писмо до БФС поради тв правата. Клубът упрекна Домусчиев в четворен спор на ползи като притежател на излъчващата шампионата телевизия, " Лудогорец ", " Футбол Про Медия " и член на Изпълкома на футболната централа. Според появилите се информации, преди този момент е извършена среща на най-високо равнище сред представители на отбора от стадион " Българска войска " и " Левски ".
ЦСКА се подвигна на протест за ТВ правата в Първа лига „ Червените ” с ултиматум към БФС поради притежателя на „ Лудогорец ” Кирил Домусчиев
Нито една от компаниите на предприемача Домусчиев не реагира до в този момент по въпроса. А ЦСКА остава на позиция, че желае друга телевизия да предава мачовете на тима и ще отчислява пари към БФС и противниците на " алените ".

Последната среща сред притежателите на най-големите футболни клубове беше инициирана от Васил Божков през 2003 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР