Собствениците на тези зодии знаят как да се грижат за

...
Собствениците на тези зодии знаят как да се грижат за
Коментари Харесай

Жените от тези зодии са най-лошите шефове

Собствениците на тези зодии знаят по какъв начин да се грижат за кариерата си и знаят какво да създадат, с цел да бъдат нараснали до мениджърска позиция. В ролята на шефове обаче те стават непоносими. Екипът им непрестанно се оплаква от тях.

Жените от тези зодии са най-лошите шефове

Жените, които имат тези зодиакални знаци, са склонни да прекаляват. Това ги прави неспособни да бъдат положителни шефове. Често са толкоз фокусирани върху личните си страсти, че не виждат по какъв начин нараняват другите.

Представителите на тези зодии не могат да се оправят на управителни позиции:

Овен

Жената зодия Овен се счита за най-хубавата във всичко, макар че постоянно е средностатистическа в специалността си. Няма потребност да научавате нови неща. Тя принуждава другите да вършат каквото желае, даже в случай че това изисква повече работа. Тя е надменна и не обича да й се опълчват.

Скорпион

Жената Скорпион желае да сътвори усещане на обожаван началник, по тази причина принуждава сътрудниците си да се държат по избрани способи. Най-често обаче го прави посредством заплашване. Тя постоянно изнудва подчинените си, като дава да се разбере, че в случай че не я слушат, ще би трябвало да се сблъскат с неприятни последствия.

Рак

Тя разрешава на сътрудниците си да я употребяват. Посвещава се на другите и прави всичко допустимо да сътвори позната атмосфера в компанията. Когато не успее, дамата зодия Рак плаче и внася трагично въодушевление. Едва ли някой ще издържи тогава.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР