Собствениците на тези зодии търсят потенциални романси на всяка крачка.

...
Собствениците на тези зодии търсят потенциални романси на всяка крачка.
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии са ненаситни в любовта. Те постоянно търсят нови почитатели

Собствениците на тези зодии търсят евентуални романси на всяка крачка. Те обичат да играят любовна игра с дами, макар че никой от тях не го приема на съществено.

Мъжете от тези зодии са ненаситни в любовта

Представителите на тези зодии ценят независимостта и намерено признават, че не търсят сериозна връзка. Всеки от тях обаче може да трансформира една на пръв взор почтена игра в сцена като от любовен филм. Обичат да гледат по какъв начин дамите си губят мозъка поради тях.

Собствениците на тези зодии са склонни да бъдат егоцентрични:

Везни

Мъжът Везни е роден чаровник. Той даже не може да изкара един ден без флирт. Противоположният пол го интересува доста. Всяка жена е преди всичко за него за няколко мига.

Близнаци

Близнакът постоянно се назовава колекционер на любовни истории. Романсите му са краткотрайни и много повърхностни. Той не е взел участие в тях през цялото време, тъй като знае, че скоро ще тръгне, с цел да търси идващото премеждие. Много дами имат вяра, че той им е изневерил и употребявал.

Лъв

Лъвът обича да му се възхищават. Той в действителност не се интересува от срещи с няколко дами, само че на драго сърце приема доказателства за интереса им по телефона. Пристрастен е да получава похвали. Така той може да обърка приятелите си, с цел да ги убеди да показват по-често съчувствието си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР