Собствениците на тези зодии имат план в самото начало на

...
Собствениците на тези зодии имат план в самото начало на
Коментари Харесай

Най-нетърпеливите зодии в любовта

Собствениците на тези зодии имат проект в самото начало на връзката си с някой, който харесват. Те чудесно знаят какво би трябвало да ги свърже с другия човек. Опитват се да й наложат тази визия и не могат да понесат опълчването.

Най-нетърпеливите зодии в любовта

Представителите на тези зодии не могат да дадат време на другите да опознаят по-добре личните си усеща и да вземат осведомено решение за бъдещето на връзката си. От самото начало те оказват напън върху другия и се пробват да го накарат да мисли като тях.

Овен

Овенът е от тези зодии които желаят да преобладават на всички места – в това число и в една връзка. Смята се за човек, който не би трябвало да бъде отричан. Винаги, когато някой е дистанциран от него, взема решение да завоюва благосклонностите му. В същото време е припрян и настойчив.

Скорпион

Скорпионът желае любовта в живота му да граничи с фикс идея. Това демонстрира на другия човек, че той мисли за него от самото начало и в никакъв случай няма да го пусне, даже и да са били дружно единствено един път. Трудно е да го убедиш да ти даде малко персонално пространство. Той не схваща за какво би трябвало да прави това.

Близнаци

Близнакът има вяра, че е талантлив със мощен подарък да убеждава. Според него никой не може да му устои. Така че, в случай че срещне опозиция от евентуален сътрудник, той стартира да употребява тактики за манипулиране, с цел да го принуди да промени решението си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР