Собствениците на Пари Сен Жермен са готови да се простят

...
Собствениците на Пари Сен Жермен са готови да се простят
Коментари Харесай

"Пари Сен Жермен" вади парите за Роналдо

Собствениците на " Пари Сен Жермен " са подготвени да се простят с 1 милиарда евро, само че да си обезпечат услугите на европейския първенец с Португалия Кристиано Роналдо, оповестява " Екип ".

Френският клуб е един от спряганите за идващ тим на звездата на " Реал " Мадрид, който има и финансовата опция да си го разреши. Другият подобен е някогашният отбор на португалеца - " Манчестър Юнайтед ".

Парижани не са отправили публична оферта, само че наблюдават случая с интерес.

Роналдо и актуалният му тим, с който завоюва 3 купи в Шампионската лига - " Реал " Мадрид, утежниха връзките си, откакто против футболиста стартира следствие за укриване на налози в размер на 15 млн. евро.

Президентът на " кралския клуб " Флорентино Перес разгласи, че клаузата за освобождение на португалеца е 1 милиарда евро и който желае да го има, ще би трябвало да я заплати. Пред испанско радио той съобщи поддръжката си за португалеца и беше безапелационен, че Роналдо е почтен по всички обвинявания.

Испанският " Ас " пък написа през днешния ден, че точно тази безапелационна позиция на Перес е предиздвикала звездата на отбора да размишления и да смекчи позицията си за овакантяване.

В момента Роналдо взе участие с националния тим на Португалия в шампионата за Купата на конфедерациите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР