Собствениците на настолните процесори Intel Core i9 от 13-то и

...
Собствениците на настолните процесори Intel Core i9 от 13-то и
Коментари Харесай

Собствениците на процесорите Intel Core i9 от 13-то и 14-то поколение за персоналните компютри се оплакват от замръзвания и сривове в Unreal Engine игрите

Собствениците на настолните процесори Intel Core i9 от 13-то и 14-то потомство през последните месеци оповестяват за увеличение на сривовете в Unreal Engine игрите. Става дума за заглавия като Tekken 8, Fortnite, Finals, Palworld, Horizon, Overwatch, Hogwarts Legacy, Battlefield 2042 и други. Intel е наясно с проблемите и изследва аргументите за появяването им.

Проблемите варират по степен на съвестност според от играта. Някои планове демонстрират неточност с уведомление за незадоволителна памет, а други просто се срутват, а някои даже блокират целия компютър.

В момента има единствено един метод за увеличение на стабилността на игрите, който включва ръчно понижаване на тактовата периодичност на Intel процесорите. Също по този начин се предлага и смяна на параметрите в SVID на Intel Fail Safe в BIOS на дънните платки Asus, Gigabyte и MSI.

Производителите на компютри предлагат понижаване на главната продуктивност, което оказва помощ за възстановяване на стабилността в някои игри.

Intel позволи следствието на случаите дни откакто PCWorld трябваше да смени процесора Core i9 13900K, с цел да отстрани сривовете на Fortnite. Авторът на Verge означи, че също е срещнал проблеми във Fortnite със своя Core i9 14900K, само че му е помогнало намаляването на лимита на производителните ядра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР