Собствениците на Манчестър Юнайтед семейство Глейзър ще изберат през следващата

...
Собствениците на Манчестър Юнайтед семейство Глейзър ще изберат през следващата
Коментари Харесай

Сериозно развитие по сделката за Ман Юнайтед се очаква следващата седмица

Собствениците на Манчестър Юнайтед семейство Глейзър ще изберат през идната седмица една от двете предложения за закупуване на клуба, след което ще се навлезе в диалози във връзка детайлите по договорката, оповестява извънредно вестник “Дейли Мейл ”. Двамата огромни претенденти за нов притежател на “червените дяволи ” са сър Джим Ратклиф и неговата компания “Инеос ”, както и катарският шейх Джасим бин Хамад ал-Тани. През тази седмица са водени дейни договаряния сред представители на двамата претенденти, които са показали последните си оферти през капиталовата банка “Рейн ”, която движи продажбата на британския гранд, а в идващите дни ще бъде взето извънредно решение.
 Президентът на ПСЖ: Нямам нищо общо с Манчестър Юнайтед Президентът на ПСЖ: Нямам нищо общо с Манчестър Юнайтед
Офертата на английския милиардер е за малко над 50% от клуба, с което обаче той ще може да поеме оперативното ръководство на клуба, а в идващите три години ще изкупи и останалите дялове на семейство Глейзър. По този метод в дълготраен проект американците ще получат по-голяма по мярка сума. Предложението на катарците е за малко над 6 милиарда паунда, които ще бъдат платени в този момент, само че в тази сума влиза погашение на задълженията, които са към 700 милиона, както и ангажимент за вложения в инфраструктурата на тима за към един милиард. То обаче е за цялата благосъстоятелност на клуба незабавно, а освен за част от клуба.
 Последната оферта от Катар за Манчестър Юнайтед е грандиозна Последната оферта от Катар за Манчестър Юнайтед е грандиозна
През последните седмици се смяташе, че сър Джим Ратклиф е любимец за закупуването на клуба, само че пресата на Острова твърди, че нещата са се трансформирали след подаването на последната пета оферта от страна на катарския шейх, която се е оказала задоволително изкушаваща за американците.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР