Собствениците на Локомотив Пловдив се очаква да бъдат новите силни

...
Собствениците на Локомотив Пловдив се очаква да бъдат новите силни
Коментари Харесай

Собствениците на Локо Пловдив са придобили Миньор Перник?

Собствениците на Локомотив Пловдив се чака да бъдат новите мощни хора в Миньор Перник. Кметът на града – Станислав Владимиров, към този момент съобщи в изявление, че се чака напълно скоро клубът да има нови притежатели.

„ Собственикът е със сериозен бизнес. Издръжката на клуба ще бъде на равнище. Целите са доста високи. Спрях финансирането на клуба с общински пари. Това е вярно решение. Многогодишна мъка на клуба от пусто в празно. Намерих частен притежател, който ще издигне Миньор на друго – доста по-високо равнище. Надявам се, че почитателите ще поддържат тима и ще пазят собствеността му ”, разгласи Станислав Владимиров пред уеб страницата zaPernik.com.Смята се, че кметът е провел две срещи с Адам Сотков и Таско Тасков. На първата от тях Владимиров е отхвърлил концепцията за трансформирането на Миньор в акционерно сдружение. Впоследствие обаче договарянията са траяли и при втория диалог се е стигнало до съглашение Миньор да стане сдружение с нестопанска цел.

Новите притежатели ще вкарат в Управителния съвет на клуба пет индивида по ибзор и личен счетоводител. Очаква се „ чуковете “ да имат и нов президент.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР