Собствениците на кучета знаят, че кучетата харесват музиката; това може

...
Собствениците на кучета знаят, че кучетата харесват музиката; това може
Коментари Харесай

Каква е любимата музика на кучетата?

Собствениците на кучета знаят, че кучетата харесват музиката; това може да изненада тези, които не имат кучета. Музиката е основана за наше човешко наслаждение, обичаме я поради възприятията и страстите, които може да породи в нас. Но кучетата също обичат музика.

Изследване, извършено от Betway, хвърля светлина върху музикалните усети на нашите космати спътници, като резултатите от него демонстрират, че кучетата ни имат избрани желания, когато става въпрос за музика, написа " Контактмюзик ".

Изследователите са натрупали скъпи познания за притежателите на кучета, като са употребявали fitbark - характерен за кучетата GPS тракер. Кучетата са били оценени, до момента в който са слушали или гледали разнообразни медии, като резултатите от излагането на музика дават визия за типовете музика и тон, които нашите кучета обичат най-вече.

Музика, която подхожда на вашето куче
Разбира се, като притежатели тези, които имат кучета, нормално се стремят да основат спокойна среда за своите любимци вкъщи.

Изследването разкрива, че най-хубавият род музика за реализиране на тази цел в действителност е... фолклорната музика.

Това ще бъде изненада за мнозина, които биха предположили, че класическата музика заема това място. Кучетата, изложени на фолклорна музика през миналата вечер, са спали най-спокойно. Класическата музика също е дала положителни резултати, само че фолклорната музика побеждава.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР