Собственици на заведения пропищяха от Сашо Роман. Те твърдят, че

...
Собственици на заведения пропищяха от Сашо Роман. Те твърдят, че
Коментари Харесай

Собственици на заведения пропищяха от Сашо Роман

 Собственици на заведения пропищяха от Сашо Роман. Те настояват, че артистът им желал по 2000 лв. капаро, а в уречения ден не се явявал на участия.

Пред " Телеграф “ фолк легендата отхвърля да е взимал пари, наблягайки, че към днешна дата работи единствено по родното Черноморие и няма участия в столицата и огромните градове.

" Това е грозна неистина. Никога не съм си разрешавал да не отида на авансово уговорено присъединяване. В момента пея по морето, в Созопол. Прибирам се в средата на септември. Недопустимо е да се написа, че съм взел пари за присъединяване в Перник и не съм отишъл, имайки поради, че съм зает тук, и то съвсем всяка вечер “, разяснява Роман. Певецът отсича, че е шокиран от тези изказвания и името му за първи път се забърква в сходен скандал.

По рано се появи информация, че той е завлякъл кръчмари от Перник и Брезник, искайки им по 2000 лв. предплатено, с цел да не го изпързалят. 64-годишният мъж твърди, че тези публикации имат за цел да го злепоставят пред сътрудници и фенове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР