Собственици на жилища твърдят, че компания за паркиране се е

...
Собственици на жилища твърдят, че компания за паркиране се е
Коментари Харесай

Собственици на жилища твърдят, че фирма за паркиране се е опитала да ги таксува да паркират на собствена земя - и ги заплашиха с глоба от £100

Собственици на жилища настояват, че компания за паркиране се е пробвала да ги таксува да паркират на лична земя - и споделят, че са толкоз уплашени, че би трябвало да бъдат изплатени компенсации.

Жителите на четири къщи споделят, че ръководството на паркингите в Обединеното кралство е конфигурирало погрешно знаци на частна земя, заплашвайки водачите с санкция за паркиране от £100, в случай че нямат позволение. Те споделят, че са били уплашени и разтревожени, че паркоместата им ще бъдат употребявани от гости на близкия дом за грижи.

Сега един гражданин, Пени Джаксън, на 73, споделя, че компанията би трябвало да заплаща отплата за стрес и безпокойствие, породени от знаците. Пенсионираната баба Пени от Мейдстоун, Кент, сподели: „ Сега им изпратих други имейли, че би трябвало да платят обезщетение за напрежението, който са предизвикали, и всички вреди, които са предизвикали.

„ Едно от съседите беше в цялостна суматоха от това - тя не вярваше на мъжа си, че те са притежатели на земята и не вършат нищо неприятно. Парки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР