Собственици на имоти край Фрезия вече самоасфалтираха около 250 -

...
Собственици на имоти край Фрезия вече самоасфалтираха около 250 -
Коментари Харесай

Ремонтирай се сам! 300 м от Фрезия с асфалт

Собственици на парцели край " Фрезия " към този момент самоасфалтираха към 250 - 300 метра от улицата си. Това се случи, до момента в който един от участниците в оповестената социална поръчка за подравняване и разстилане на фрезован асфалт апелира процедурата по ремонта на улици в Кенана, където попада и въпросната права. 
След няколко наши изявления от общинската администрация оповестиха, че имало искане за фрезован асфалт, който да бъде положен там и на други места и от Пътното се съгласили. Материалът е складиран в двора на бившето учебно заведение „ Алеко Константинов ”. Предстояло още фрезован асфалт да се вземе от пътя Хасково - Димитровград, където стартира работата по второто платно. За да стартират ремонтите в Кенана обаче, би трябвало да излезе решението по проблема, прецизираха още от кметството.
Както към този момент писахме, " Фрезия " е дълга към километър и по протежението на улицата има стотина парцела. Собствениците на парцели там им омръзна да газят тиня и прахуляк и сами си направиха ремонта. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР