Собственици на хотели в Слънчев бряг и Несебър, членове на

...
Собственици на хотели в Слънчев бряг и Несебър, членове на
Коментари Харесай

Собственици на хотели по морето заплашват с протест

Собственици на хотели в Слънчев бряг и Несебър, членове на „ Клуба на хотелиера ”,  настояват за незабавни ограничения от страна на страната, с цел да не бъде провален летният туристически сезон по морето. От браншовата конструкция написаха молба до служебния министър на туризма с гледище за незабавна среща, на която да бъдат разисквани настояванията им. Дават период на министър Стела Балтова, след чието приключване заплашват с блокади на пътя Бургас- Варна.

" Една от нашите молби, която може да избави туризма това лято, е премахването на PCR тестванията при влизането в България. Има информация, че това ще бъде направено за румънските туристи. Но Румъния не е единствената страна, която ще избави туризма ни. Нас ни интересуват и туристи от Молдова, Украйна, Северна Македония, Сърбия, Чехия, Полша, чийто жители са постоянни наши посетители ", съобщи Станко Добрев. 

По думите му доста страни изискват PCR при връщане от България. От брашна желаят страната ни да поема част или на 100 % разноските за тези проби, с цел да можем да станем привлекателна дестинация. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР