Собственици и управители на фирми в туризма, металургията, мебелна промишленост,

...
Собственици и управители на фирми в туризма, металургията, мебелна промишленост,
Коментари Харесай

Бизнесът в Сандански към Нинова: Вие бяхте стабилните в правителството. Трябва да продължите така

Собственици и шефове на компании в туризма, металургията, мебелна индустрия, земеделие и хранително-вкусовата индустрия благодариха на Българска социалистическа партия с думите: „ Вие бяхте постоянните в държавното управление и ни помогнахте да оцелеем в най-трудните месеци.

Трябва да продължите по този начин и да извършите устойчиво постоянно държавно управление “.

„ Ние спряхме рекета върху компаниите, който ГЕРБ правеха 12 години. Държавата беше сътрудник, а не рекетьор като при Борисов ”, съобщи Корнелия Нинова в Сандански.

Лидерът на Българска социалистическа партия, вторият в благоевградската листа на левицата проф. Георги Михайлов, кметът на Гоце Делчев и член на ИБ на Българска социалистическа партия Владимир Москов, регионалният ръководител на БСП-Благоевград Валери Сарандев и претендентът за депутат на левицата от Сандански Младен Тимчев се срещнаха с представители на бизнеса в Сандански, както и с жители и партийния актив, във връзка празника на независимостта.

“Алармираме, че помощта на страната от 250 лева за тока изтича в края на септември. Служебното държавно управление да я удължи да края на годината. Тези пари ги има в бюджета ”, добави Нинова и показа предложенията на Българска социалистическа партия за таван на цените, изземване на свръхпечалбите на енергийните сдружения и справедливото им преразпределение към семействата и компаниите, от които са насъбрани.

„ Това, за което ние настояваме от месеци, към този момент се ползва в Европа. Там към този момент се разисква дребният и междинен бизнес да се върне на контролирания пазар “, уточни Нинова.

Представителите на бизнеса сложиха доста въпроси, касаещи Плана за възобновяване и резистентност, поддръжката за земеделците, електронното ръководство и бюрократичните спънки пред бизнесмените, както и неналичието на фрагменти за стопанската система.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР