Собственикът на Уест Хем Юнайтед Дейвид Съливан настоя, че английският

...
Собственикът на Уест Хем Юнайтед Дейвид Съливан настоя, че английският
Коментари Харесай

Собственикът на клуба отправя остро предупреждение към Висшата лига за независими регулаторни планове

Собственикът на Уест Хем Юнайтед Дейвид Съливан настоя, че британският футбол не се нуждае от самостоятелен регулатор - и че използването на подобен може да докара до „ преустановяване на Висшата лига " да бъде най-хубавата дивизия в света.

Законопроектът за ръководство на футбола беше импортиран в Народното събрание във вторник след години работа зад кулисите. Надяваме се, че законопроектът ще докара до сеизмична смяна в играта, както и до промяна в метода, по който се разпределят средствата от висшата дивизия във футболната пирамида.

Регулаторът ще играе значима роля в упоменатите промени и несъмнено, че едно от първите основни дейности ще бъде осъществяването на нова финансова договорка, с цел да се подсигурява, че клубовете отвън Висшата лига получават по-голяма част от парите от тези на върха на играта.

20-те Висша лига клубовете сега са в задънена улица с EFL по отношение на нова и усъвършенствана договорка на стойност над £900 милиона за шест години. Но макар неуспеха на лигата да се съгласи с так...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР