Собственикът на Twitter Илон Мъск обяви, че акаунтът на рапъра

...
Собственикът на Twitter Илон Мъск обяви, че акаунтът на рапъра
Коментари Харесай

Мъск блокира акаунта на Кание Уест в Twitter заради реч на омраза

Собственикът на Twitter Илон Мъск разгласи, че акаунтът на рапъра Кание Уест в обществената мрежа ще бъде блокиран поради нарушение на политиката за тирада на ненавист.

" Направих всичко, което можах. Въпреки това той (Уест) още веднъж наруши нашите правила против подстрекаването към принуждение. Акаунтът ще бъде блокиран ", съобщи предприемачът на страницата си в Twitter.
Към момента акаунтът на артиста към този момент е спрян.

На 9 октомври страницата на Уест беше блокирана по същата причина, като тогава повода за ограниченията бяха антисемитски изказвания на музиканта. Блокирането беше анулирано на 28 октомври.

БГНЕС напомня, че по-рано американският рапър Кание Уест, който публично смени името си на Ye, намерено съобщи благосклонностите си към нацисткия деспот Адолф Хитлер на фона на обвиняванията в антисемитизъм.

През последните месеци рапърът притегли вниманието на медиите поради антисемитските си изявления, след което редица огромни марки оповестиха, че ще спрат да си сътрудничат с него. В края на октомври Си Ен Ен заяви, че Уест се възхищава на Хитлер и даже желал да назова албума си на името на лидера на нацистка Германия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР