Собственикът на Twitter, американският предприемач Илон Мъск, заяви, че социалната

...
Собственикът на Twitter, американският предприемач Илон Мъск, заяви, че социалната
Коментари Харесай

Twitter започна да блокира фалшиви акаунти


Собственикът на Twitter, американският бизнесмен Илон Мъск, съобщи, че обществената мрежа е почнала да блокира подправени сметки , тъй че потребителите може да усетят понижаване на броя на почитателите .

" В момента Twitter изтрива доста спам и подправени сметки, тъй че може да намалеят броят на почитателите ви ", написа Мъск в Twitter.

По-рано Мъск заяви, че подправените сметки в Twitter ще бъдат блокирани. Той също по този начин добави, че обществената мрежа е решила да отсрочи възобновяването на продажбата на абонаменти , до момента в който управлението на онлайн платформата не се увери, че може да предотврати опитите на потребителите да се показват за други хора.

В края на октомври предприемачът Илон Мъск дефинитивно завърши придобиването на Twitter за 44 милиарда $ . Той даде обещание да либерализира публицистичната политика на обществената мрежа, която е доста подложена на критика за мощната цензура, и да сътвори съвет за модериране на наличието, а до момента в който съветът не проработи, да не взема световни решения по отношение на публицистичната политика или възобновяване на блокирани сметки.

Мъск също по този начин предизвести, че обществената мрежа " ще прави доста нелепости " в близко бъдеще . Компанията има намерение да " резервира това, което работи, и да промени това, което не работи ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР