Собственикът на туристическата компания "София тур и Холидей", която преди

...
Собственикът на туристическата компания "София тур и Холидей", която преди
Коментари Харесай

Собственикът на фалиралия туроператор е неоткриваем

Собственикът на туристическата компания "София тур и Холидей ", която преди дни разгласи банкрут, е неоткриваем. Мъжът купил компанията през октомври - единствено три месеца преди тя да изпадне в неплатежоспособност. Преди броени дни той е сменил застрахователната компания, с която работи "София тур и Холидей ".
"Разследващите органи ще си свършат работата, министерството ги е уведомило, работим в съдействие ", разяснява пред Нова тв Лиляна Арсова, основен шеф на Дирекция "Туристическа политика " в Министерството на туризма. Заради банкрута на туроператора десетки хора изгубиха пари, а почивките им се провалиха.

"Застрахователните компании са две. Едната застраховка е с в предел 25 000 лв., новата застраховка е с предел 450 000 лв.. Ние съветваме всички туристи, които по някакъв метод са наранени от некоректното деяние на туроператора да подават заявление в застрахователните компании, с цел да могат да започват съответните процедури. Съветваме ги да дава договорите и платежните си документи ", сподели още Арсова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР