Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев се оттегля от клуба. Това

...
Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев се оттегля от клуба. Това
Коментари Харесай

Трус на Армията! Гриша Ганчев се оттегля от ЦСКА-София

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев се отдръпва от клуба. Това съобщи самият той, а дружно с него си потегля и Юлиян Инджов .
Това деяние на Ганчев очевидно е в отговор на позиция на една от фенските фракции на “червените ” по-рано през днешния ден, обвързвана с продажбата на нападателя на " алените " Али Соу .
Ето какво сподели Ганчев пред Топспорт:
" Благодаря на цялата армейска общност, че беше съпричастна с нашето дело. За всичката им обич към тима. 
Искам да кажа от мое име и името на моя съучастник Инджов, че ние прекратяваме активността си в ЦСКА.
Желаем триумфи на тима - купа, купа на България и купа от Шампионска лига 
С почитание, Гриша Ганчев "
Ето и какво гласеше отправеното от групировката “Офендърс ” послание по-рано през днешния ден:
" 5 години. 1825 дни. 43800 часа. 2628000 минути. Точно толкоз време ЦСКА си " играйка " по родните терени. И тъкмо когато се разиграе и нещата придобият естествен и приключен тип, стартира гаражна ликвидация - прехвърляния, наеми и изпращане по пощальон за наша сметка на всичко читаво в състава. Баста!
Искаме да попитаме Господина всякакви неща и да получим този път ясни и съответни отговори пред цялата алена общественост, без срещи и увъртания. Та, всъщност:
Докога вместо да надграждаме през зимата ще продаваме и градим още веднъж през пролетта, когато е същинската битка на всички фронтове у нас?
 Гриша Ганчев е почтен, реши Спецсъдът (СНИМКИ) * Гриша Ганчев е почтен, реши Спецсъдът (СНИМКИ)*
Спецсъдът призна Гриша Ганчев за почтен, съобщи кореспондент на БГНЕС. Магистратите прочетоха оправдателните присъди на предприемача Гриша...
Политиката на клуба съзнателно ли е от вида " обичай пазар " или просто някак си постоянно по този начин се получава всяка зима и лято? 
Имаме ли упоритости да се борим за купа и купа или задачата е " играйкане " и " продавкване " до обратен тласък и до момента в който алъш-веришът върви. 
Чувствате ли се конкурентни на Делиормана или ще лъскаме калъфките вместо говедата още веднъж? Това, несъмнено, е реторичен въпрос.
Нужно е да дадем и едно съответстващо съпоставяне, тъй като избрани фенски кръгове и медии към този момент задвижиха колелото на пропагандата за " огромните триумфи " и непоклатимост, които се носят като манна небесна в Борисовата градина. Неуважаемият Христо Крушарски с най-малко два пъти по-малък бюджет от нашия за 3 години реализира триумфи в два следващи сезона, като във втория край за Купата победи определения от вас тактически талант Милош Крушчич. Добре, че им взехме треньора, с цел да няма и трети подобен мач. (Бруно, мачкай!)
Ще приключим, припомняйки за следващ път, че ЦСКА би трябвало да е в битката за всички вероятни титли от първия до последния кръг, а не спонтанна сергия за футболисти. ЦСКА би трябвало да е победител във всеки един мач. Това сме ние и това би трябвало да е нашият образ - мощ, класа и шампионски нрав, който в последните години позагубихме, само че единствено в спортно-технически проект, тъй като " Сектор Г " в никакъв случай не е спирал да бъде първи. Виждаме това разбиране към този момент в съблекалнята с помощта на Акрапович, желаеме да го виждаме и в Кулата на " Драган Цанков ". Освен в случай че таралежите вместо да " папкат змийчета " не обичат повече усета на седемстепенното меню от числа. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР