Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на въпроси на фенове.

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на въпроси на фенове.
Коментари Харесай

Ганчев: С Иднжов сме дали над 80 милиона лева за ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на въпроси на почитатели. В в детайли видео изявление пред формалния уебсайт той не спести мнение по най-важните и наболели тематики.

В четвърта част, която ТОПСПОРТ ви предлага, босът приказва за проектите за новия сезон, стадион, отношението на почитателите към тима, както и каква инвестиция, дружно с Юлиан Инджов, са вложили в " алените " досега.

" От тази година почваме с българи, наши юноши. От различен тим, българи няма по какъв начин да вземем. То да нямаш доверие на никого. Сегашното държавно управление е ок и в този момент ще стане ясно по какъв начин ще се работи със стадиона. Сега се вижда светлина в тунела. Това е моята последна фантазия, тъй като тази гробница там, плюс незавършеното на Панчарево, това е земеделска земя там. Да имаме съвременен европейски стадион. 6 7 000 000 лв. не коства това знамение за наем към страната. Трябва да се направи общежитието на Панчарево, да учат горе. Трябва да търсим високо професионално развиване.
 Гриша Ганчев за Стойчо Младенов: Никой не го е гонил! Как ще ми пречи треньор, който побеждава?!
Гриша Ганчев за Стойчо Младенов: Никой не го е гонил! Как ще ми пречи треньор, който побеждава?!

Вижте мнението на притежателя

По през целия ден знайни и незнайни хора се разхождат на " Армията ". Взимахме ограничения, ще има нова охранителна компания, да не може всеки, който си реши да се настани. Ще има пропусквателен режим. Къде го има по света това да стоят там по през целия ден да висят на кафето на " Армията ". Има непочтено държание към майки, баби. Стотици недоволства. Исках да е в името на клуба, само че ще вкараме ред и той, в случай че не даде резултат, към този момент не знам, просто не знам по какъв начин ще я караме. Отборът не може да побеждава във всеки един мач, само че ще се бори, просто не знам по какъв начин ще я караме. Това е в гените на тима. За 7-8 мача, като махна Черно море и Славия, всичко на всичко имахме 6-7 удара в очертанията на противниковата врата, а с ония нямахме и удар. Ако това е футболът на ЦСКА....
 Гриша Ганчев: Проблемът ми е, че не влизам в комбинации и доста хора това ги нервира
Гриша Ганчев: Проблемът ми е, че не влизам в комбинации и доста хора това ги нервира

" Много са подли ударите "

Има явен проект за новия стадион, сезон. Трябва да се знае, че без новия стадион, без съвременна база, тимът е жертван. Всичките пари, които съм спечелил мога да ги подаря на питащия. Всички пари, които сме дали с Инджов са над 80 милиона лв. общо. Няма по какъв начин да сме първенци н а всяка цена, да събера въоръжени бригади, да завладява БФС ли? Аз не разбирам какво желае да се каже с това. Много преди мен, авторитетни персони се пробваха. Двамата съумяха, по една или друга причина съм бил очевидец. Говоря за Илия Павлов и Васил Божков. По-любознателните могат да попитат за някои от купите. Аз не желая по този метод. Искам да станем първенци по естествения метод.

В спорта, когато си почтен и се трудиш, няма по какъв начин да не се получи, рано или късно. Никога не съм правил неприятно на ЦСКА, до момента в който съм бил в Ловеч, единствено съм помагал. На полувремето приказвах с играчите - споделих им " спрете, тъй като ще стане огромна пакост по-късно ". Какво да направя, че имаше хора, които споделяха " вкарвайте, вкарвайте ". Това е спортът. До 15 минутата ЦСКА имаха 4 обстановки сами против вратаря. Затова футболът е непредвидима игра. Затова се чудя на хора, които си режат вените и надали не светът е приключил с един мач. Аз пострадвам доста също, само че идва идващият мач и има късмет за корекция. Хората му споделят " Цар Футбол ", притегля доста хора от целия свят да вървят и се любуват.
 Гриша Ганчев за финала с Левски: С какво ще ме купи Наско Сираков? С голия си з*дник ли?
Гриша Ганчев за финала с Левски: С какво ще ме купи Наско Сираков? С голия си з*дник ли?

" С кое да ме купи и какъв брой пари той би трябвало да ми даде, с цел да ме купи? "

Барселона има 500-600 милиона бюджет, кой би споделил, че Айнтрахт ще унижат на " Камп Ноу ". Какво трябваше да направи президентът. По логиката на нашите почитатели, трябваше да падне атомна бомба. Как да разбираем на новите, че няма да ги бият с шишета по главите и няма да им викат " маймуни ", Играчите не са отговорни, обиждайте мен. Няма състезател, който желае да губи мач. На тях им се заплащат за резултати, като не се получи положителни резултати, получават по-малко. Трябва да побеждават, с цел да си заработват парите. Трябва да е вманиачен да не желае да побеждава. Съжалявам и аз, че се получи подобен резултат против Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР