Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е останал много доволен от

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е останал много доволен от
Коментари Харесай

Апетитът идва с яденето: Гриша Ганчев вече иска дубъл - титла и купа!

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е останал доста удовлетворен от мощното показване на тима в четвъртфинала за Купата на България против Локо (Пд) (2:0) нощес и е сложил нова цел. Бизнесменът е изискал " алените " да създадат всичко допустимо, с цел да запишат дубъл - купа и купа, оповестява NOVSPORT. Ако това се случи, всички в тима ще получат колосални награди.

Ганчев е заявил цялостната си поддръжка за треньорското управление отпред със Стойчо Младенов. Очаква се той персонално да се срещне с играчите на някоя от последните тренировки и да ги надъха за идното постоянно дерби с Левски в неделя. Възможно е футболистите на ЦСКА да играят за огромни награди в този мач, който се чака с неспокойствие от цяла България.

" Червените " изостават на 4 точки от водача Лудогорец, само че до края на сезона има още 10 кръга. В тях двата ни водещи тимове ще се изправят един против различен във финалната шестица. Надеждите на ЦСКА са свързани и с това отборът от Разград да загуби някъде още точки. Що се отнася до шампионата за Купата на България, то " армейците " към този момент чакат своя противник на полуфинала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР