Собственикът на - София Гриша няма намерение да се оттегля

...
Собственикът на - София Гриша няма намерение да се оттегля
Коментари Харесай

Гриша Ганчев остава на “Армията”

Собственикът на - София Гриша няма желание да се отдръпва от клуба, написа “Тема Спорт ”. След срещата сред предприемача и към този момент някогашния ментор на “армейците ” Стойчо Младенов през предходната седмица и последвалото овакантяване на опитния експерт в обществените мрежи, както и в разнообразни медии, се появиха информации, че е подготвен да хвърли бялата забрадка и да сдаде ръководството на клуба. Те обаче не дават отговор на истината.

В момента предприемачът е концентрирал напъните си върху намирането на старши треньор на отбора. Набелязани са няколко задгранични експерти, като не е изключено името на новия ментор да бъде оповестено малко след края на реванша от полуфиналите за на против в четвъртък. На трибуните на “Българска войска ” за срещата с “белите ” може да участва легендата на и досегашен треньор на Чукарички Саша Илич. Както към този момент стана ясно, “червените ” са влезнали в контакт със сърбина много преди напускането на Стойчо Младенов. Преговорите сред двете страни обаче към този момент са в застой.
 Ръководството на ЦСКА - София е подало 30 милиона лв. за Ръководството на ЦСКА - София е подало 30 милиона лв. за "Българска войска "?
Паралелно с търсенето на нов треньор следи изкъсо и напредването на плана за реконструкцията на стадиона. Според разнообразни източници при започване на месеца управлението на - е подало 30 млн. лв., които да послужат като гаранция за желанията на клуба. Очаква се скоро от “Армията ” да излязат с публична информация по тематиката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР