Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че очаква пари от

...
Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че очаква пари от
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Чакам си парите от ЦСКА, щом чупят - ще плащат!

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов разгласи, че чака пари от сътрудниците си от ЦСКА. Босът коментар реванша от полуфиналите за Купата на България сред " белите " и " армейците ", който е през днешния ден от 19:00 часа в Борисовата градина. ЦСКА завоюва с 2:0 първата среща. Феновете на " алените " обаче нанесоха огромни провали на стадиона в " Овча купел ", чупейки седалки.

" Щом чупят - в този момент ще заплащат. Чакам си парите, с цел да оправим провалите по стадиона ни. Тази вечер ще виждам реванша по малкия екран, няма да отивам на " Армията ". Не считам, че мога да отида там след вандалщината, която направиха на стадиона ни. Това е неприемливо, грозна работа ", сподели Венци Стефанов пред БЛИЦ.

" Искам обаче да подчертая, че не всички почитатели на ЦСКА са вандали. Имам доста другари от техния тим. Има цесекари, които са възпитани, интелигентни. На стадиона ни безчинстваха 30-ина вандали, които са оставени да вършат каквото си желаят. Очакваме ЦСКА да възстановят вредите ", продължи босът на Славия.

Относно неналичието на Борислав Цонев от групата за мача довечера, Стефанов изясни: " Видях, че беше при доктора, нещо го боли, контузен е и няма по какъв начин да играе. "

" Лудогорец справедливо е първенец. Ние също ги поздравихме, обикновено, културни хора сме ", сподели Венци Стефанов.

" Oчаквам Левски да в профил Лудогорец и да се класира на финала. Би било добре да стигнем и ние до последното ходило, ще забележим, тази вечер ще се реши всичко. Ако не допуснем гол, имаме късмет ", приключи президентът на Славия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР