Собственикът на „сините“ бе един от седемте олигарси, които бяха

...
Собственикът на „сините“ бе един от седемте олигарси, които бяха
Коментари Харесай

Висшата лига отстрани Роман Абрамович като директор на „Челси”

Собственикът на „ сините “ бе един от седемте олигарси, които бяха наранени тази седмица от наказания на Обединеното Кралство след съветската инвазия на Украйна. Европейският клубен първенец бе подложен под тежки рестрикции заради глобите към предприемача. Лондончани не могат да притеглят нови играчи или да продават билети за мачове, като имат предел за количеството пари, които могат да похарчат за пътувания при гостувания.

Сега шефовете на Премиършип започнаха ограничения против Абрамович, който е описван от държавното управление като част от вътрешния кръг на съветския президент Владимир Путин, без значение че отхвърли да има такава връзка.

„ След налагането на наказания от държавното управление на Англия, Бордът на Висшата лига дисквалифицира Роман Абрамович като шеф на футболен клуб „ Челси ". Решението на управлението не влияяе на способността на клуба да тренира и да организира своите мачове, на фона на лиценза от държавното управление, който изтича на 31 май, 2022 “, се споделя в изказване на ВЛ.

Абрамович към този момент бе оповестил желанието си да продаде „ Челси ", като няколко евентуални купувачи към този момент оповестиха интереса си към закупуването на клуба, който е спечелил 19 огромни титли от поемането на ръководството му през 2003 година

Челси към този момент усеща глобите на собствен тил. В петък бяха замразени банковите сметки на лондончани, до момента в който клубът договаря по отношение на изискванията за своя специфичен действен лиценз с държавното управление. Момчетата на Томас Тухел одобряват Нюкасъл в неделя в опит да се утвърдят на третото място във Висшата лига.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР