Собственикът на сараите в Бояна и Росенец, бившият министър в

...
Собственикът на сараите в Бояна и Росенец, бившият министър в
Коментари Харесай

Собственикът на сараите в Бояна и Росенец: Ахмед Доган, така и други свързани с него лица, нямат никакво правно основание да пребивават в имотите

Собственикът на сараите в Бояна и Росенец, някогашният министър в кабинета „ Орешарски “ Данаил Папазов излезе с намерено писмо във връзка офанзивите на деятели на ДПС-Доган към тях. Ето какво споделя Папазов:

Във връзка със основаното напрежение от избрани лица пред парцела, благосъстоятелност на „ Делта Епсилон “ в гр. София, кв. Бояна, както и поради разпространението от тях на спекулации пред обществеността и медиите, че в същия се намират партийна документи и персонални движимости на Ахмед Доган, декларирам следното:

Нека лицата, които настояват сходно събитие, да дават на способените органи цялостен лист с тези документи и движимости и в случай че фактически такива бъдат открити на територията на парцела, ще окажа цялостно подпомагане същите да бъдат предоставени на тези органи, с цел да бъде обезпечена тяхната цялост.

Същевременно, показвам угриженост и терзание от по този начин създалата се обстановка, както и от опцията да бъде развалено имущество на сдруженията, на които съм притежател и представляващ.

Но още веднъж показвам, че както Ахмед Доган, по този начин и други свързани с него лица, нямат никакво правно съображение да обитават в парцелите, благосъстоятелност на „ Делта Епсилон “ и „ Хермес Солар “ в гр. София, кв. Бояна и в парк „ Росенец “, обл. Бургас.

Апелирам към органите на реда да обезпечат сигурността както на имуществото на тези сдружения, по този начин и на мен и на моето семейство.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР