Собственикът на Реал Мадрид Флорентино Перес даде безкрайно любопитно интервю

...
Собственикът на Реал Мадрид Флорентино Перес даде безкрайно любопитно интервю
Коментари Харесай

Перес избра новия капитан на Реал Мадрид и разкри куп подробности около бъдещето на клуба

Собственикът на Реал Мадрид Флорентино Перес даде безпределно любопитно изявление по наболели тематики, касаещи директно “Белия балет” пред микрофоните на испанската медия “El Trasinstor”.

В диалога Перес визира тематиката за нов капитан, имената на Мбапе и Холанд, кои играчи ще бъдат пратени чартърен, както и детайлности по раздялата със Зинедин Зидан.

“Раздялата със Зидан бе по негово предпочитание. Той мечтае да поеме Френския народен тим. Аз имам вяра, че ще успее да го реализира. Все още го обичам и в случай че някой ден реши да се завърне в Реал, то тук постоянно ще бъде добре дошъл”, съобщи Перес по тематиката с раздялата сред “кралския” клуб и Зидан.

“Мбапе е един от най-хубавите играчи в света сега. Знам какво желаят да чуят почитателите, само че няма да приказвам за други играчи, отвън нашите. Просто не е почтително. Същото се отнася и за Халанд. Няма да приказвам повече за тях”, прибавя леко нервиран Перес по въпроса за бъдещите прехвърляния.

“Категорично Марсело остава! Той ще бъде нашия капитан през идващия сезон. Почти невероятно е да се откри ляв бек като него. Той и Роберто Карлош са най-хубавите в историята”, разкрива още притежателя на Реал.

“Ще изпратим няколко играча чартърен. Брахим Диаз да вземем за пример е съвсем контрактуван с Милан. Ако преценим, че няма да е необходим през новия сезон, той ще отиде да се обиграва в Италия”, прибавя Перес в изявлението.

Фабрицио Романо оповестява, че сделката сред Реал и Милан ще бъде за наем плюс алтернатива за откупуване след края на акцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР