Собственикът на Пирин - Пол Белогур използва официалния сайт на

...
Собственикът на Пирин - Пол Белогур използва официалния сайт на
Коментари Харесай

Собственикът на Пирин загатна за нови промени в клуба

Собственикът на Пирин - Пол Белогур употребява формалния уебсайт на клуба, с цел да се обърне към почитателите на " орлетата " преди началото на пролетния полусезон в еfbet Лига. Босът даде обещание, че скоро ще има вести по отношение на още по-доброто бъдеще на тима от Благоевград. Ето какво написа Белогур:
 Ново начало за ДЮШ на Пирин (Благоевград)
Ново начало за ДЮШ на Пирин (Благоевград)

Директорът на школата Пирин Петър Карачоров ще се опита да внедри нова футболна философия

" Скъпи другари, пиша следните редове във връзка идното възобновяване на шампионата и завръщането на обичания ни Пирин към уговорките му в формалните срещи от Първа лига. Предстоят ни много виновни и сложни дуели, а началото ще бъде обещано с двете семейства през месец февруари, в които тимът би трябвало да покаже оптималната подготвеност за победа и прословутия " пирински дух ". Този " пирински дух ", който отличава нашия тим от останалите и му оказва помощ да се оправя в сложните моменти. Този дух, който се вселява в играчите, с помощта на Вашата поддръжка от трибуните! Ето за това ви приканвам, да бъдете на стадиона, да бъдете покрай тима! Скъпи последователи, Вие сте най-голямото благосъстояние на Пирин, а Пирин има голяма потребност от Вас, от вашия глас, от вашите овации и сила.
 Школата на Пирин (Пирин) си сложи амбициозна цел
Школата на Пирин (Пирин) си сложи амбициозна цел

" Орлетата " ще се опитат още веднъж да се трансфорат в една от водещите в страната

Убеден съм, че дружно с вас, последователите на тима, Община Благоевград в лицето на господин Илко Стоянов и останалите сътрудници на клуба, ще успеем да осигурим още по-добро бъдеще на обичания ни Пирин. Всички дружно, като едно огромно " зелено семейство " ще продължим напред развиването на клуба. И за това очаквайте в скоро време нови решения в тази посока - а точно по-доброто бъдеще на Пирин и на футбола в Благоевград.

Всички сме наясно, че мястото на Пирин във краткотрайното класиране не дава отговор на упоритостите, фантазиите и желанията на хората, които обичат тима, за това с дружни старания ще продължим да вършим най-хубавото на което сме способни в търсене на по-успешно показване точно на 100 годишнината на обичания Пирин. Представяне на терена със мощни игри и положителни резултати. Но и показване като клуб отвън терена, който възпитава младежите в града и района на обич към спорта и главните и най-ценни човешки добродетели.

С почитание: Пол Белогур (Собственик на ФК Пирин)
 Изплашеният Карачанаков избягал по екип от
Изплашеният Карачанаков избягал по екип от " Герена "

Не дочакал края на контролата сред Левски и Пирин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР