Собственикът на Панатинайкос Димитрис Янакопулос иска да остави кавгите с

...
Собственикът на Панатинайкос Димитрис Янакопулос иска да остави кавгите с
Коментари Харесай

Панатинайкос остава в Евролигата

Собственикът на Панатинайкос Димитрис Янакопулос желае да остави кавгите с управлението на Евролигата в предишното. Той добави, че “детелините” ще продължат да играят в най-силния шампионат на континент, макар че преди няколко месеца бе безапелационен, че ПАО напуща конкуренцията поради непрестанни съдийски тесли.

“През последните няколко сезони управлението на Панатинайкос и аз считаме, че не получавахме нужното почитание както на терена, по този начин и отвън него. Вярваме, че това ще се промени. Точно тези обстановки породиха някои реакции от наша страна, които по никакъв метод не кореспондират с любовта и отдадеността ни към баскетбола”, написа в формалното си изказване Янакопулос.

“Заради въпросните реакции желая да поднеса извиненията си на всеки член на баскетболната общност, който се е почувствал афектиран по някакъв метод. Панатинайкос и Евролигата ще продължат съдействието си в името на положителното на баскетбола”, приключва милиардерът, прочут с избухливия си манталитет.

Панатинайкос има шест трофеи на Евролигата, като всички те са извоювани по времето, в което фамилия Янакопулос движи клубните каузи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР