Собственикът на Овергаз Сашо Дончев е осъдил депутата от ДПС

...
Собственикът на Овергаз Сашо Дончев е осъдил депутата от ДПС
Коментари Харесай

Сашо Дончев е осъдил Пеевски за клевета

Собственикът на " Овергаз " Сашо Дончев е осъдил депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски за 10 хиляди лева обезщетение поради оскърбителен изказвания. Решението на арбитър Гергана Христова-Коюмджиева е постановено на 19 юли.

Обезщетението е присъдено поради изказване на Пеевски, с което е реагирал на " Бяла книга за свободата на медиите в България ", показана при започване на 2018 година

На 11 януари предходната година във вестниците " Телеграф ", " Монитор " и " Стандарт " е оповестено послание на Пеевски във връзка представянето на книгата.

В него Дончев, издателят Иво Прокопиев и предприемачът Огнян Донев, притежател на уеб страницата Клуб Z, са наречени олигарси, " приватизирали стопанската система на страната, узурпирали националните малките екрани и правосъдната система, основатели на политически планове и на мрежи от подвластни НПО-та за махленски напън ".

Дончев е избран като човек, който има газопреносните мрежи и " богатее от таксите, плащани от хората... ", " укрива налози, води правосъдни искове против своята Родина и я " клюки в Брюксел или зад океана ". Пеевски декларира, че асоциира тримата с мафиотите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР