Собственикът на оръжейната фирма ЕМКО Емилиян Гебрев сезира главния прокурор

...
Собственикът на оръжейната фирма ЕМКО Емилиян Гебрев сезира главния прокурор
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев сезира главния прокурор за корупция и нарушения, извършвани от представители на властта

Собственикът на оръжейната компания ЕМКО Емилиян Гебрев сезира основния прокурор Иван Гешев за “закононарушения и корупционни дейности, осъществявани от представители на изпълнителната и законодателна власт ”.

В сигнала до основния прокурор Емилиян Гебрев твърди, че има съзнателно отсрочване на следствието на опита за ликвидиране против него, сина му и шеф в ЕМКО.

" Вече повече от година и половина след възобновяването на следствието по мое гледище, то продължава да буксува ", написа до Иван Гешев оръжейният началник и показва вяра, че прокуратурата и другите държавни органи най-сетне ще влязат в ролята на бранители на закона и ползите на жителите и стопанската система и по този начин да опровергаят необятно публикуваното усещане за тъкмо противоположното.

Става дума за сигнали, тъжби, писма и резултати от самостоятелни следствия у нас и в чужбина, свързани с дейности от страна на лица, свързани по друг метод с офшорната компания „ Виафот “ против „ ЕМКО “ и „ Дунарит “ АД. От оръжейната компания настояват, че въпросните лица са към този момент някогашни висши държавни чиновници. Оплакват се и от жесток административен напън и произвол от страна на министерствата на вътрешните работи и на стопанската система, както и от -цитирам " хибридни дейности " на ДАНС и Специализираното правораздаване против инвестиционната  активност на оръжейната компания. В писмо до медиите от компанията прецизират, че през последните три години са подавали съответни сигнали за това, в това число и до държавното обвиняване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР