Собственикът на Нове Холдинг Васил Божков даде светкавичен отговор на

...
Собственикът на Нове Холдинг Васил Божков даде светкавичен отговор на
Коментари Харесай

Васил Божков: Не знам за какво ме издирват, като могат да ми се обадят

Собственикът на " Нове Холдинг " Васил Божков даде мълниеносен отговор на Иван Гешев, откакто прокурорът разгласи, че са повдигнати 7 обвинявания против предприемача.

В изявленията за БГНЕС и bTV босът на " сините " разкри, че никой не го е потърсил или уведомил, че е разгласен за търсене, и че научава от медиите за разразилия се скандал с неговото име.

“Не знам, в случай че съм разгласен за търсене, защо да ме търсят, като могат да ми се обадят ”.

Ако желае господин Гешев обществено да каже и ще се явя незабавно. Въобще не се прикривам от никого. Аз съм си разполагаем, няма никакви проблеми. Има си телефони, какво значи “обявен за търсене ”, пита Божков.

Не мога да си обясня обстановката. Има ли закони? Спазват ли се? Какво е това оповестяване за търсене, като никой не ме е търсил? Да не би да се укривам, че да ме търсят? Знаят ми номера - мога да се върна за два часа.

Страната, в която се намирам, не е в Европейския съюз, само че има такива страни, които са на половин час полет ", сподели още той.

Към момента Васил Божков е обвинен за управление на проведена незаконна група, насила, данъчни закононарушения, опит за рушвет на длъжностно лице, подбуждане към закононарушение по работа - и е разгласен за общодържавно и интернационално търсене.

Задържани са общи 16 души в акцията на Спецпрокуратурата и Министерство на вътрешните работи, като 8 от тях са от Комисията по хазарта, в това число нейния ръководител Александър Георгиев. Те са с полицейски арест за 24 часа и занапред наблюдаващия прокурор ще реши на кого да повдигне обвинявания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистр

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР