Собственикът на Нова телевизия Кирил Домусчиев даде интервю за собствената

...
Собственикът на Нова телевизия Кирил Домусчиев даде интервю за собствената
Коментари Харесай

Домусчиев сочи лошите и се хвали, че не е от тях по Нова; беше много мило

Собственикът на Нова телевизия Кирил Домусчиев даде изявление за личната си медия. Фокусът бе върху цените на електрическата енергия за индустрията. След това и освети и други тематики. Бизнесменът, като един същински Колумб, откри, че в България има енергийна мафия. Спомена Ковачки. По отношение на ТЕЦ-овете пък първенец бил ТЕЦ-а на Доган. Че кой различен. Кирчо е положително дете, ще папка…
Домусчиев успокои нацията, че с удара против Васил Божков и хазарта губи единствено Божков, а всички други са ОК. Дори Нова телевизия, която имала огромен рекламен контракт с хазарта не й пукало, тъй като била най-рейтинговата. В това число утринният блок, сериалите и публицистичните излъчвания. Публицистични? По Нова? Ади и Виктор се усмихваха непретенциозно, само че разбиращо, с възприятие за персонална значителност. Немалко фенове са на друго мнение, само че значимо е какво споделя Кирил. А той съобщи също, че кинти за малкия екран има и всичко е хипер готино.

Явно Кирчо не е чул по какъв метод и Кой персонално е изгонил Силвия Зурлева от малкия екран. Интересен и печален сюжет броди в някои среди. Много други бяха принудени да изоставен малкия екран, само че пък тези, които са останали/оставени, би трябвало да са щастливи. Щастливи ли са?

Домусчиев го играе оптимист, само че сигурно не му е елементарно. Знае изгодите от това да приютиш финансовия министър в първокласния си жилищен комплекс, само че знае и рисковете. Знае също, че колкото и да си богат, един ден Гешев може да почука на вратата ти. Или да я избие с ритник. Зависи од заданието. Примери колкото искаш.

Иначе Ади и Виктор пърхаха доста професионално пред боса. Ади даже прояви подвиг в спокойно време и попита чорбаджията дали „ Лудогорец “ или Нова обича повече. Той кимна. Беше доста благо.

Някъде другаде са кимнали едни други хора. Добро момче е Кирето. Засега.

Анелия Михова

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР