Собственикът на Наполи Аурелио Де Лаурентис категорично заяви, че не

...
Собственикът на Наполи Аурелио Де Лаурентис категорично заяви, че не
Коментари Харесай

Босът на Наполи изобщо не смята да продава клуба

Собственикът на Наполи Аурелио Де Лаурентис изрично съобщи, че не счита да продава клуба макар сериозният интерес от страна на арабски вложители.

Де Лаурентис показа, че въобще не се интересува от сумата, която ще му бъде препоръчана и добави, че не би знаел какво ще прави по-късно, в случай че в реалност продаде " небесносините ".

" Дори не желая да знам какъв брой коства моят Наполи. Това е фамилна играчка и не мисля да я продавам. Дори нямаше да знам какво да върша по-късно ", разяснява Аурелио Де Лаурентис пред италианска телевизия.

Преди година в реалност Арабски фонд изпрати оферта за Наполи на стойност 2.5 милиарда евро, само че Аурелио Де Лаурентис я отклони.

През този сезон пък тимът от Неапол изживява една невероятна акция, като момчетата на Лучано Спалети водят безапелационното в италианската Серия " А " и са устремени към първата си купа от сезон 1989/90 насам.

В допълнение " небесносините " за първи път в историята си доближиха и до четвъртфиналите в Шампионската лига, където ги чакат два конфликта против седемкратния първенец в шампионата Милан.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР