Собственикът на московски бар твърди, че е намерил лечение, но

...
Собственикът на московски бар твърди, че е намерил лечение, но
Коментари Харесай

Московски бар сервира мистериозен коктейл “Коронавирус”, който помага срещу...

Собственикът на московски бар твърди, че е намерил лекуване, само че не против Covid-19, а против суматохата, провокирана от пандемията. Барът с многозначителното име “Разведка”, който се намира в съветската столица, предлага на посетителите коктейл “Коронавирус”, кръстен на рисковото заболяване, написа Reuters.

Питието се сервира в чаша с две спринцовки – в едната има алена, а в другата зелена течност.

Собственикът на заведението Антон Загария обаче не разкрива точното наличие на спринцовките.

По думите му коктейлът е основан, с цел да помогне на московчани да се оправят със напрежението и да не се поддават на суматохата, провокирана от повишаването на случаите на инфектирани с Covid-19 в страната.



За момента в Русия са регистрирани 253 случая, от които един е бил с съдбовен край.

“Идеята за коктейла породи непринудено, тъкмо както и самият вирус. Решихме да се опълчим на страха и на суматохата, които са най-лошия ни зложелател в тази ситуация”, изяснява барманът.

На своята страница в Instagram заведението изяснява, че питието би трябвало да се употребява, когато човек изпитва непреодолимо предпочитание да се запасява с тоалетна хартия и пакетирани храни.

“Разбира се, извънредно значимо е да си миете ръцете и да спазвате всички рекомендации на Световната здравна организация. Но няма потребност да се паникьосвате. Това нормално не оказва помощ на никого”, споделя още Загария.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР