Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев взе участие на Изпълкома на

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев взе участие на Изпълкома на
Коментари Харесай

Домусчиев в защита на Боби Михайлов: Не ме интересува как ще реагират хората извън БФС

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев взе присъединяване на Изпълкома на БФС и разяснява завръщането на Борислав Михайлов във футболната централа, както и кандидатурата на Димитър Бербатов за президент.

„ Девет следващи пъти сме първенци, механически би трябвало да бием още един път. Познавайки Боби, мисля, че не е неочакван ход. В последна сметка той изчака година и половина да минат всички инспекции, каузи и т.н, с цел да стане ясно, че той няма и във футболния съюз няма нарушавания и закононарушения. Това беше логически и правилен ход от него да се покаже във времето. Донякъде бях изненада в някаква степен, тъй като го разбрах през днешния ден, само че като помислих малко и чух думите му е напълно логично”, стартира Домусчиев.

„ Не ме интересува по какъв начин ще реагират хората отвън БФС. Има избори, всеки може да кандидатства, а който бъде подсилен от клубовете, ще завоюва. Разбрахме от ръководителя на аматьорската лига, че над 350 клуба са подкрепили Михайлов за това му решение. Ако клубовете не те харесват, разумно е да подадеш оставка. Един конгрес ще покаже всичките претенденти. Моите почетения към тях, всеки е заслужил, само че там е мястото, където се взимат решенията”.

„ Лично постоянно съм бил за конкуренцията - колкото повече има, толкоз по-добре за една организация. Колкото повече мощни кандидатури има на конгрес, толкоз по-добре ще е за футбола. Съответно този, който бъде определен, ще би трябвало да се потвърждава. 50 или 60 клуба застават зад Михайлов, което значи, че те го смятат за достоен”, разяснява Кирил Домусчиев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР