Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев похвали отбора за снощната победа

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев похвали отбора за снощната победа
Коментари Харесай

Домусчиев: Браво, момчета!

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев похвали тима за снощната победа с 3:1 над Апоел Беер Шева в предварителните кръгове на Шампионската лига. Разградските "орли " отпаднаха от шампионата, само че не престават в квалификациите на Лига Европа и на следващия ден ще научат противника си за влизане в груповата фаза.

"Благодаря на момчетата и треньора за играта и характера, който демонстрираха по време на снощния мач с Апоел! Благодаря и на нашите почитатели, които препълниха стадиона и за следващ път поддържаха Лудогорец във значим дуел!

Късметът и Бог не бяха на наша страна. Невинаги по-добрият тим продължава напред в Шампионска лига. Нашата цел в този момент е присъединяване в групите на Лига Европа и мощно показване в шампионата. Момчета, горе главите! Продължавайте да се раздавате на терена и с сходна игра да радвате окото на феновете на футбола!

Всеки мач оттук насетне, без значение дали от състезание или Лига Европа, е от голяма важност и би трябвало да го изиграете както реванша с Апоел! Успех, момчета и поздрави на почитателите, които ни поддържаха!!! ", написа Домусчиев в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР